DISTRIBUIȚI
Meciul de handbal masculin Romania ( echipament galben ) - Belarus ( echipament rosu ) din penultima etapa a grupei preliminare a Campionatului European, desfasurat la sala polivalenta din Craiova joi 15 iunie 2017 .REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

România nu a putut face minunea la Cluj în returul barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial de Handbal din 2019, jucat împotriva Macedoniei. Tricolorii s-au impus cu 26-25, insuficient pentru calificare.

În tur, duminica trecută, România a pierdut cu 32-24 în Macedonia, meci în care Marius Sadoveac a marcat 2 goluri. La Cluj, a fost 12-11 pentru România la pauză, iar diferența, insuficientă, s-a păstrat în repriza secundă. De data aceasta, timișoreanul Sadoveac, care revine vara aceasta la Poli, nu a înscris. De la lot a lipsit coordonatorul Cristian Fenici, accidentat în sferturile de finală ale campionatului, pierdute de alb-violeți cu CSM București. Altfel, după joc, selecționerul Xavi Pascual și-a dat demisia. Rămâne de văzut pe cine va numi conducerea federației. Cert e că Fenici și Sadoveac vor privi încă o competiție majoră de la televizor.

 

(foto: prosport.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ