DISTRIBUIȚI

Poli Timișoara nu a fixat nici acum data reunirii sau numele noului antrenor, dar face eforturi pentru a-și alcătui lotul. Deocamdată, clubul readuce tinerii jucători împrumutați, iar dintre seniori, Marius Curileac s-a ales cu contractul diminuat.

Retrogradată, Poli mai are destui portari sub contract. Vara trecută, portarii Straton și Curileac și-au prelungit înțelegerile pe două, respectiv trei sezoane. Cu înțelegere până în 2020, Curileac  a fost anunțat de club acum cu un nou contract, cu același termen 2020, dar adaptat condițiilor de acum. Așadar, logic, mai mic. Ceea ce nu se spune este că portarul e pe lista jucătorilor angajați la ANA, conform unor declarații date de fostul președinte Sorin Drăgoi pentru Pressalert. Așadar, clubul nu îl putea lăsa liber de contract, conform legilor.

În ceea ce privește juniorii, clubul a semnat contracte cu doi fotbaliști de 16 ani: Sergiu Românu și Flavius Toboșaru. Totuși, clubul a avut anul acesta rezultate foarte slabe la toate grupele de copii, deci e greu de crezut că cei doi se vor impune ca titulari. Revin după împrumuturile la ASU Poli, Ripensia, Reșița, Lugoj, Ghiroda sau Giarmata următorii jucători: Radu Motreanu, Denis Golda, Mario Contra, Cristian Podină,  Harald Fridrich, Narcis Popan, David Pop, Damir Totic și Sinișa Sporin, eligibili toți U21.

Cât despre a aduce un nou antrenor, clubul preferă să anunțe că nu vrea să se pripească.

 

(foto: romaniansoccer.ro)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ