DISTRIBUIȚI

ACS Poli a mai reușit să păstreze un jucător titular pentru sezonul de liga a II-a. Octavian Drăghici a semnat cu clubul până în anul 2020 și este al patrulea senior păstrat din echipa care a terminat play-out-ul.

Drăghici mai avea contract până în 2019, iar clubul i-a propus și lui o renegociere, la fel ca lui Curileac. Până la urmă, deși inițial nu dorea să își micșoreze contractul, atacantul timișorean a acceptat un nou angajament, până în anul 2020. Clubul se mai bazează pe seniorii Marius Curileac, Bogdan Străuț și Mădălin Smaranda, dintre cei cu care a terminat sezonul, dar și pe Cristian Bocșan, care revine după împrumutul la Ripensia. Poli îi mai are reveniți după împrumuturi pe jucătorii U21 Radu Motreanu, Mario Contra, David Filip, Daniel Filip, Harald Fridrich, Cristian Podină, Narcis Popan, Denis Golda, David Pop, Damir Totic sau Sinișa Sporin.

În schimb, la capitolul tehnicieni, Poli bifează tot mai multe despărțiri. După Adrian Neaga, Alin Paleacu și Florin Bătrânu, și fostul secund Octavian Benga părăsește echipa alb-violetă. Benga, care termină acum cursurile de licența UEFA Pro, va fi antrenor principal la CSM Școlar Reșița, în Liga a III-a.

 

(foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara)

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ