DISTRIBUIȚI

Timișorenii au făcut din nou o figură frumoasă la sfârșitul săptămânii trecute, cu ocazia curselor de pe circuitul de la Adâncata, județul Ialomița. Competițiile au contat pentru etapa a V-a și a VI-a din Campionatul Național de Motociclism-Viteză, dar și pentru etapele a VI-a şi a VII-a din Campionatul European BMU.

Girocanul Ionel Pascotă a câștigat etapa națională de sâmbătă la clasa Supersport. Deși pe tot parcursul competiției, multiplul campion național a  acuzat probleme cu motocicleta, și duminică, Pascotă a câștigat cursa la nivel național și a ocupat locul trei în competiția BMU. Alexandru Szekely de la ACS Dumbrăvița a prins o zi foarte bună sâmbătă, când a fost primul la clasa F1000, atât la nivel național, cât și în competiția BMU. Duminică, din nou, nu a avut probleme pentru victorie.

La clasa F600, a concurat și Vlad Neaga. Sâmbătă, Neaga a ratat un viraj și a pierdut primul loc în competiția BMU, unde s-a mulțumit cu locul 4, dar a rămas cu primul loc național. Duminică, tânărul cu titluri de supermoto în palmares a reușit o depășire spectaculoasă pe final, pentru locul 2 BMU. Mai trebuie spus că la clasa 85CC, Daniel Babescu de la Taifun Racing a câștigat ambele etape naționale și europene.

 

(foto: facebook.com/FRMotociclism)

LĂSAȚI UN MESAJ