DISTRIBUIȚI

Campioana României de futsal, Informatica Timișoara, a fost ocupată timp de două zile cu inspecția UEFA. Un oficialu al forului fotbalistic a venit în vizită în capitala Banatului deoarece alb-violeții doresc să fie gazde în grupa preliminară de UEFA Futsal Champions League.

Cel care a realizat inspecția este elvețianul Laurent Morel, managerul competițiilor de futsal organizate de UEFA. Oficialul a inspectat Sala ”Constantin Jude”, inclusiv sălile de control anti-doping, iar condițiile sunt suficiente. De asemenea, morel a fost în vizită și la mai multe hoteluri din oraș, pentru a verifica ce condiții de cazare există. Pe lângă cei de la clubul Informatica, oficialul a fost însoțit și de managerul naționalei de futsal, Valeriu Ioniță. Primarul Timișoarei a asigurat că va oferi și el sprijinul necesar pentru organizarea grupei preliminare în Banat.

În 28 iunie UEFA va anunța orașele care vor fi gazdele grupelor preliminare din UEFA Futsal Champions League. Ulterior, tragerea la sorți a grupelor va avea loc în 5 iulie, la Nyon. Grupele sunt de patru echipe, iar grupele vor avea loc mai devreme ca în anii trecuți, în perioada 28 august – 1 septembrie, cu meciuri în zilele de 29, 30 și 1. Tocmai pentru participarea în cupele europene, cei de la Informatica doresc să nu piardă jucători, și au în plan să mai facă două transferuri. Echipa se va reuni la jumătatea lunii august.

 

(foto: facebook.com/pg/csinformaticatimisoara)

 

LĂSAȚI UN MESAJ