DISTRIBUIȚI

ACS Poli Timișoara s-a reunit luni, fără nume spectaculoase la pregătire. Din vechiul lot au rămas puțini fotbaliști, iar cei nou-veniți nu sunt jucători consacrați. Echipa se va antrena la Timișoara pentru următoarele două săptămâni.

Din lotul cu care a retrogradat au mai rămas Marius Curileac, Mădălin Smaranda, Bogdan Străuț, Octavian Drăghici, Cristian Pădurariu, Alexandru Popovici, Andrei Artean, Cosmin Bîrnoi, Sebastian Velcotă, Cristian Melinte, Lucian Oprea, Denis Haruț, Raul Cochințu (cei doi prinși cu probele scrise de la BAC). De la echipa de juniori U19 au fost aduși la echipa de seniori Raul Bonda, Nafi Iseini, Denis Dorobanțu (BAC), Remi Ochea, Slagian Andreici și Roger Kecskes.

Au revenit de la diverse cluburi unde au fost împrumutați: Robert Popeț, Mario Contra, Cristian Podină, Narcis Popan, Cristian Bocșan, Harald Fridrich, Radu Motreanu, Eduard Codrean, Denis Golda, David Filip, Daniel Filip, David Pop, Alexandru Dincă, Damir Totic, Răzvan Rus și Ureche Sebastian. Peste două zile va reveni și Cătălin Doman, care a fost împrumutat în retur la Dunărea Călărași.

La capitolul noutăți au apărut momentan doar trei jucători: Mădălin Mureșan (ex U Cluj, Călărași și Sănătatea Cluj), un jucător de la Oradea și un alt fotbalist adus de la Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ