DISTRIBUIȚI

ASU Poli continuă mutările în lotul care se va reuni oficial peste o săptămână. Alb-violeții au împrumutat doi tineri de la Viitorul, Rareș Murariu și Raul Vidrășan, dar au adus și un alt jucător liber de contract, Tamas Szasz. Toți cei trei sunt eligibili U21.

Murariu este un portar de 19 ani, născut la Mangalia, şi este vărul celebrului Costel Pantilimon. Înalt de 1,97 metri, este un produs al Academiei Hagi și a fost în lotul Viitorului, fără să apuce să debuteze. Raul Vidrășan e un mijlocaș central tot de 19 ani, născut la Târgu Mureș. A mai fost legitimat ca junior la Viitorul Ungheni, Unirea Ungheni și CS Iernut, după care a ajuns la Academia Hagi. Poate juca și fundaș central. Cei doi au câștigat Liga Elitelor și Supercupa U19 cu Viitorul anul acesta. Ambii sunt împrumutați un sezon.

De asemenea, ASU Poli a transferat și un fundaș de 20 de ani, Tamas Szasz (foto). Ca junior, a evoluat la  FC Junior Târgu Mureș, Speranța Târgu Mureș și ACS Miercurea Nirajului. În 2016 a semnat cu ASA Târgu Mureș, pentru care a jucat trei meciuri, toate în Cupa României. Toamna trecută a semnat cu Olimpia Satu Mare, pentru care a jucat șapte meciuri, iar în retur a fost legitimat la echipa a doua a celor de la Gaz Metan Mediaș.

Până acum, echipa i-a mai transferat pe Bogdan Bozian, Bogdan Nicolescu și Adrian Bedea. Săptămâna aceasta vor fi anunțate noi transferuri, iar luni, echipa va avea reunirea.

(foto: druckeria.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ