DISTRIBUIȚI

La sfârșitul săptămânii trecute, la București, pe Stadionul „Iolanda Balaș Soter”, a avut loc etapa a doua a Campionatului Național de Seniori, Tineret și Juniori 1 la atletism în aer liber. Printre medaliați au fost și timișorenii Cosmin Dumitrache, Antonio Cuturean și Cristina Bălan.

Dumitrache a fost din nou cel mai bun la 110 metri garduri. Timișoreanul legitimat la CSM București și Rapid București a obținut un timp de 13,7 secunde. Tot aur a luat și Antonio Cuturean, de la LPS Banatul, în proba de 800 de metri, după ce a bifat timpul de 1:54.44 de minute. Timișoreanca Cristina Bălan de la CS Athletics Timișoara a luat medalia de argint la 400 de metri plat, unde a avut timpul de 55,87 de secunde, în urma Biancăi Răzor, care a luat aurul cu 53,79 de secunde. Aceeași sportivă a fost aproape de podium la 200 de metri, unde cu 25,96 de secunde a fost la 9 sutimi în urma medaliatei cu bronz.

De asemenea, dintre sportivii timișoreni, Cosmin Ardelean de la LPS Banatul a luat locul 9 la 800 de metri, iar Alexandra Vasilescu, tot de la LPS, a luat locul 5 la 200 de metri.

LĂSAȚI UN MESAJ