DISTRIBUIȚI

ASU Poli a mai reușit să aducă un fotbalist sub formă de împrumut de la Academia Hagi. Cosmin Petruescu s-a orientat și spre un atacant din echipa ce a luat titlul la juniori mari, Romeo Bănică, după împrumuturile portarului Rareș Murariu și a mijlocașului Raul Vidrășan.

Și atacantul vine ca împrumut tot pentru un sezon. Cei trei tineri împrumutați de alb-violeți sunt campioni în Liga Elitelor U19. De asemenea, au câștigat și Supercupa, după ce Bănică a marcat toate cele trei goluri pentru victoria cu 3-1 obținută cu Dinamo. După joc, atacantul a primit titlul de jucătorul meciului. „Am avut libertatea de a vedea mai multe jocuri ale aceste generații, iar tot ce mi-a plăcut am transmis mai departe. Au sosit la echipa noastră numele pe care le-am avansat eu, deci ni i-am dorit foarte mult pe toți trei”, a declarat Cosmin Petruescu despre cei trei împrumutați de la Viitorul.

Pe lângă cei trei jucători aduși ca împrumut, au mai semnat vara aceasta cu ASU Poli Bogdan Nicolescu, Bogdan Bozian, Adrian Bedea și Tamas Szasz. Rămân din echipa din sezonul trecut Dănuț Bilia, Ioan Mera, Adrian Poparadu, Alin Ignea, Ionuț Coadă, Răzvan Ghinescu, Marvin Schieb și Ionuț Plămadă. Echipa mai are nevoie de un portar și de jucători de benzi.

LĂSAȚI UN MESAJ