DISTRIBUIȚI

Ripensia Timișoara a anunțat transferul jucătorului Marian Anghelina, anunțat de site-ul nostru în urmă cu o săptămână. Fotbalistul nu va fi singura noutate de la reunirea de joi, unde vor mai fi prezenți doi tineri de la Centrul Național de Pregătire Timișoara.

Marian Anghelina este născut la Slatina și are 27 de ani. Poate evolua atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș. A trecut în cariera sa pe la ALRO Slatina, FC Olt, FC Botoșani, CS Afumați, SCM Argeș, Șirineasa și Dacia Unirea Brăila, de unde a plecat cu trei săptămâni înainte de finalul returului, când clubul a renunțat la serviciile sale și ale lui Ovidiu Covaciu și Olimpiu Bucur. La reunire va fi și tânărul portar de 17 ani Ștefan Dobre, de la Centrul Național de Pregătire, jucător înalt de 1,97 metri, dar și un mijlocaș de la echipa lui Cristi Petcu.

Va reveni la Ripensia și Claudiu Matiș, la care Paul Codrea renunțase în iarnă. Au contracte parafate Adrian Ungureanu, Adrian Zaluschi, Cătălin Bădăuță, Călin Toma, dar și Adrian Popa. Rămâne de văzut concret cine își va mai prelungi contractul cu Ripensia. În luna iulie, echipa va fi în cantonament la Bekescsaba.

(foto: ripensiatimisoara.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ