DISTRIBUIȚI

Ionel Ganea continuă să caute cele mai bune soluții pentru ACS Poli. Tehnicianul testează patru nume noi-venite luni, dar a și trimis trei jucători ”acasă”, după ce i-a văzut timp de o săptămână la pregătire.

Cei nou-sosiți sunt Daniel Ciobanu, Alin Mutu, Cătălin Mihai Savin și Dorin Codrea. Ciobanu are 24 de ani și poate juca fundaș central sau mijlocaș în fața apărării. A trecut pe la CSM Roman, Farul Constanța, Rapid Suceava, FC Brașov, Pandurii Târgu Jiu sau Luceafărul Oradea . Tot în centrul defensivei poate juca și Alin Mutu, în vârstă de 23 de ani. În cariera sa a mai trecut pe la U Cluj, Metalurgistul Cugir, Foresta Suceava și Luceafărul Oradea. Cătălin Mihai Savin este fundaș dreapta și are este născut în 1990. A trecut pe la Gaz Metan Mediaș, FC Cisnădie, Concordia Chiajna, Rapid, CS Afumați, FCM Baia Mare și Csikszereda.

În fine, Dorin Codrea, verișorul lui Paul, este un mijlocajul central de 21 de ani. Produs al LPS Banatul, a mai trecut pe la ASU Poli și Millenium Giarmata. Sunt în continuare în probe Dragoș Cojocaru, brașovean cu juniorat făcut la Anderlecht, Mădălin Mureșan, fundaș stânga trecut pe la U Cluj și Joel Ikong, mijlocaș camerunez de la Sănătatea Cluj. În schimb, Ganea i-a trimis acasă pe orădeanul Istvan Bartok, doljeanul Bogdan Geanimu, dar și pe juniorul lui Poli, Raul Cochințu.

 

(foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara)

 

LĂSAȚI UN MESAJ