DISTRIBUIȚI

De luni, vacanța s-a terminat pentru cei de la ASU Poli, care au început antrenamentele alături de Cosmin Petruescu. Aproape toată echipa a fost prezentă, iar pe lângă jucătorii rămași sau nou-veniți, au sosit și jucători să dea probe de joc: Patrick Popescu, Ionuț Ianc, Ioan Boancă, Darius Buzdugan, Alexandru Cherecheș, dar și Dragoș Cojocaru, adus chiar de impresarul Cristea Opria, care până acum a dat probe la ASU Poli.

Nu a fost prezent Dănuț Bilia, cu o problemă familială, Bogdan Bozian, dar nici juniorii Alex Gașpar sau Alex Borbei, care au vacanță după turneele dedicate categoriei lor de vârstă. Au fost prezenți: Rareș Murariu, Markos Gakos, Emanuel Fișteag, Bogdan Nicolescu, Cristian Scutaru, Ioan Mera, Ionuț Coadă, Tamaș Szasz, Vlad Bîte, Raul Vidrășan, Adrian Poparadu, Florin Lazea (încă accidentat), Răzvan Ghinescu, Adrian Bedea, Marvin Schieb, Alin Ignea, Marko Giuricici, Gelu Velici, Romeo Bănică și Ionuț Plămadă.

Au venit în probe: Patrick Popescu (mijlocaș dreaptă, născut 1996, fost la U Cluj și Liga a III-a din Slovenia), Ionuț Ianc (mijlocaș central sau dreapta, de 19 ani, arădean coleg cu Dennis Man, fost la UTA, Șoimii Pâncota, Victoria Zăbrani, Chișineu Criș și Gloria Lunca Teuz Cermei), Darius Buzdugan (mijlocaș central, 23 de ani, fost la Metalul Reșița, CSM Școlar Reșița, Giarmata, Nuova Mama Mia, Făget), Alexandru Cherecheș (mijlocaș stânga, 19 ani, fost la Viitorul Zalău, ACS Poli, Național Sebiș și Millenium Giarmata), Ioan Boancă (fundaș stânga, 19 ani, de la Galda de Jos), Bogdan Miholca (mijlocaș central, 21 de ani, fost la Olimpia Satu Mare și Luceafărul Oradea), și Dragoș Cojocaru (fundaș central, 21 de ani, fost la Brașov, Anderlecht, Charleroi, Voluntari, Saint-Gilloise).

Cosmin Petruescu e mulțumit de cei pe care îi are al dispoziție. ”Suntem nerăbdători să începem pregătirile. Mă bucur că în proporție destul de mare am reușit să definitivăm și lotul. La ora actuală e 90-95%, sperăm ca în zilele următoare, până la plecarea în cantonament trebuie să ne apropiem de un lot cât se poate de competitiv, cu care să abordăm noul sezon al Ligii a II-a. Sunt și câțiva jucători noi. Mă bucur că am ajuns la un acord cu cei care au terminat campionatul la Politehnica Timișoara. Nu a fost deloc ușor. Sunt jucători cu valoare, care au avut oferte importante în această vară. Dar mă bucur că au dat curs ofertei noastre și acum sunt jucătorii Politehnicii Timișoara. Am referințe bune despre cei care au venit, cred că se pliază perfect pe ceea ce se dorește la Politehnica Timișoara. Cred că avem nevoie de dubluri, sunt băieții despre care am referințe bune, dar nu am apucat să-i văd la lucru”, a precizat Petruescu.

Gelu Velici abia așteaptă să joace din nou pentru Poli. ”E important să avem atitudine, cred că asta așteaptă toată lumea de la noi. Dacă avem atitudine, cred că vor veni și rezultatele. A contat foarte mult că a venit Cosmin, am lucrat bine cu el un an de zile la Lugoj. Îi mulțumesc că am ajuns aici, probabil că am jucat bine și l-am convins să mă aducă aici. Va fi un campionat greu, pe lângă cele trei echipe din Timișoara, se vor întări toate. Aștept toate meciurile. Mă bucur că îmbrac acest tricou în care am copilărit și am crescut. Bineînțeles că meciul cu UTA va fi meciul sezonului, dar eu sunt nerăbdător să înceapă campionatul. Nu mă interesează unde jucăm, vreau să-i batem”, a spus atacantul.

Sâmbătă de la ora 10 pe Știința e primul amical, cu FC Bazoș.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ