DISTRIBUIȚI

Managementul care s-a întins adesea mai mult decât plapuma începe să producă inevitabilele consecințe pentru SCM Timișoara. Cea mai ”lovită” e secția de baschet, de unde antrenorul Tudor Costescu a plecat de la cârma echipei masculine. Atât formația feminină de baschet, cât și cea de handbal riscă să dispară.

Clubul are și acum datorii. Pe lângă cele acumulate de când există SCM, unde jucătorii și furnizorii nu mai sunt la zi, echipa de baschet masculin are și datorii vechi. Este vorba de sumele neplătite în perioada august 2015-octombrie 2015, iar cei de la SCM spun că strâng toți banii din privat pentru a plăti acele sume. Restanțele salariale și la furnizori pentru ultimul sezon persistă însă. Într-un interviu pentru site-ul echipei, managerul Ilie Trițoiu spune că e posibil să fie pierduți jucătorii, inclusiv singurul care mai are contract, Adrian Diaz. De altfel, Lucas Tohătan a semnat săptămâna trecută cu Sibiul. După ce a declarat că ar dori să rămână la Timișoara și a apărut pozat cu Trițoiu pe plajă, zâmbitori, până la urmă și antrenorul Tudor Costescu a plecat. Managerul spune că sunt șanse să plece și alt jucător U23, Tudor Gheorghe, care, deși clubul nu o spune, e nepotul antrenorului Costescu.

Deocamdată, cei de la secția de baschet s-au limitat la problemele despre echipa masculină. Echipa feminină e însă aproape desființată. Clubul așteaptă rectificarea de buget a primăriei, care ar urma să fie luna aceasta, în speranța că o sumă mai bună ar putea să permită continuare echipei feminine. Având în vedere datoriile imense de la Collterm și RATT, e greu de crezut că clubul SCM va primi o sumă substanțială. Mai mult ca sigur, echipa de handbal feminin, care nu a promovat din primul sezon, e ca și desființată. În schimb, vor fi menținute secțiile de motociclism și tenis. La moto, sportivul este Cătălin Cazacu, care, după jumătate de an petrecut la Exatlon a primit și emisiune al Kanal D. La secție de tenis vor fi legitimați Nini Dica și Andreea Velcea.

 

(foto: facebook.com/pg/bcscmtimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ