DISTRIBUIȚI

CSM Lugoj va avea o echipă schimbată față de acest sezon. După patru plecări inițiale, clubul din orașul de pe Timiș s-a despărțit și de Natalia Preda. Zilele acestea, Daiana Roman a fost chemată la echipa națională, aflată în pregătire la Craiova.

CSM Lugoj a transferat-o până acum pe coordonatoarea Diana Balintoni, și le-a prelungit contractele centrului Nina Jakic și libero-ului Adriana Rotaru. Au mai plecat Silvana Dascălu, Aleksandra Cveticanin, Gabriel Bălae și Svitalana Shvanska. Deși mai avea doi ani contract, clubul s-a despărțit și de coordonatoarea Natalia Preda, brăileancă ajunsă la Lugoj acum două sezoane, de la Agroland Timișoara. Urmează ca în perioada următoare, să fie anunțate noile nume ce vor veni la Lugoj, locul 6 din campionatul trecut.

În schimb, clubul din Lugoj se mândrește că centrul Daiana Roman a fost chemată la naționala de volei feminin. Lotul s-a reunit la 1 iulie la Craiova, pentru a pregăti calificările la Campionatul European. Primul meci va fi în 15 august. România a în grupa F, cu Spania, Letonia, și Bosnia și Herțegovina. De la Lugoj, la națională mai e și libero-ul Adriana Rotaru.

 

(foto: facebook.com/pg/CSM-Lugoj-volei)

LĂSAȚI UN MESAJ