DISTRIBUIȚI

Timișoreanul Gabriel Torje nu trece deloc prin cele mai bune momente ale carierei sale. Mijlocașul dreapta nu are practic echipă, deoarece deși mai are un contract cu rușii de la Grozny, antrenorul de acolo i-a spus că nu are nevoie de el. Așadar, Torje își caută din nou echipă.

Agentul jucătorului îi caută angajament până în 31 august, dacă nu, va reveni la Ahmat Grozny. ”Torje a fost cu ei în cantonament, acum se pregătește separat. Am hârtie de la ei de la club cu suma de transfer, deoarece nu intră în vederile antrenorului. Până în 31 august îi căutăm echipă, dacă nu, va reveni la ruși, unde mai are un an contract. E vorba de o echipă unde să joace, pentru că de salariu nu mai poate fi vorba, după ce nu a jucat la Dinamo. Era mai bine să fi venit la Timișoara, unde nici nu retrograda echipa, s-ar fi creat o emulație în jurul lui. Dacă el a fost dinamovist”, ne-a declarat impresarul Cristea Opria.

La Grozny, Torje are un salariu de 70.000 de euro pe lună. Echipa națională a pierdut-o după ce a intrat și într-un conflict cu selecționerul Crhristoph Daum. În cariera sa, Torje a trecut pe la Poli Timișoara, CFR Timișoara, Dinamo București, Udinese Calcio, FC Granada, Espanyol Barcelona, Torku Konyasport, Osmanlispor, Grozny și Karabukspor.

 

(foto: gsp.ro)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ