DISTRIBUIȚI

Joi după-amiază la Nyon, în Elveția, s-au tras la sorți grupele pentru runda preliminară a UEFA Futsal Champions League, competiție în care campioana Informatica va juca în premieră. Alb-violeții vor avea doar o grupă din trei echipe, iar una dintre adversare este încă necunoscută.

Timișoara a fost repartizată în grupa H, a opta din cele nouă din runda preliminară de la final de august. Ultimele două grupe din Preliminary Round sunt de doar trei echipe. Așadar, la Timișoara vor fi doar trei meciuri în această fază. Din grupa Informaticii face parte campioana încă nedesemnată a Turciei, pe care federația otomană nu a comunicat-o încă celor de la UEFA. De asemenea, a mai fost extrasă campioana Gibraltarului, FC Lynx FC. Este vorba de o echipă care se află la a patra prezență în această fază, dintr-un club care are și echipă de teren mare.

Mai departe va merge câștigătoarea fiecărei grupe, în Main Round. Dacă Informatica își va câștiga grupa pe care o organizează, atunci în Main Round va juca în grupa 7. Acolo vor mai juca campionii Letoniei, FC Nikars Riga, câștigătoarea grupei preliminare D și a grupei preliminare H.

(foto: facebook.com/pg/csinformaticatimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ