DISTRIBUIȚI

ACS Poli s-a impus cu 7-0 în al doilea meci cu o echipă de Liga a VI-a, de data aceasta Electrometal, locul 4 în seria a II-a a Campionatului Municipal. La adversari a jucat și Cristian Daminuță, iar Ganea a testat jucători precum Cezar Bosânceanu, Florin Dumbravă, Bogdan Varodi și Mihnea Vlad.

Evident, ACS Poli a dominat autoritar jocul. Dorin Codrea a deschis scorul în minutul 12, iar apoi, Denis Haruț a mărit avantajul în minutul 17. Octavian Drăghici a dat două goluri, iar până la pauză, Haruț a mai înscris o dată, pentru 5-0. În repriza secundă a înscris și Joel Ikong, jucător camerunez aflat în teste, dar și Cosmin Bîrnoi. Dintre cei în teste, au fost titulari Alin Mutu, care ultima dată a jucat la Oradea, și Savin, ultima dată la Csikszereda. Ganea i-a trimis să joace la adversar în repriza a doua pe Pop, Pădurariu, Fridrich și Nicolae Jula, mijlocaș central în teste, care anterior a trecut pe la Viitorul Caransebeș și CSM Școlar.

Nu au jucat Radu Motreanu și Lucian Oprea, accidentați, în timp ce Cătălin Doman și Alexandru Popovici se antrenează separat. Au apărut jucători noi, în teste: Cezar Bosânceanu (mijlocaș, 20 de ani, ex Foresta Suceava), Florin Dumbravă (fundaș stânga, 23 de ani, ex FC Brașov, Tărlungeni și Sepsi), Bogdan Varodi (mijlocaș stânga, 21 de ani, ex FC Botoșani, Metalurgistul Cugir) și Mihnea Vlad (mijlocaș central, 19 ani, ex Dinamo, Oțelul).

ACS Poli Timișoara: Curileac – Savin, Mutu, Melinte, Podină, Artean, Mrkela, Codrea, Haruț, Velcotă, Drăghici. Au mai jucat: Smaranda, Străuț, Basic, Bocșan, Dumbravă, Daniel Filip, Bîrnoi, Bosânceanu, Varodi, Golda, Contra, Vlad.

ACS Poli continuă să nu dea declarații presei, doar în conferințe. În schimb, a vorbit Cristian Daminuță, care o vede pe formația timișoreană revenită în prima ligă după un an. „Am fost chemat de prietenul meu, antrenorul Răzvan Ionilă. Am zis că e benefică o mișcare la sfârșit de săptămână. Mă bucur că am reușit să întâlnim o formație tânără, chiar dacă au retrogradat. Eu cred că vor reveni în prima ligă în următorul an. Momentan sunt în vacanță, aștept să văd dacă se concretizează ceva din ofertele pe care le am. Am două oferte din serie C din Italia. Încă e devreme să vorbesc, dar sper să fie ceva pozitiv. Din România am avut două oferte din Liga a II-a, dar încă nu m-am decis asupra lor și vreau să iau cea mai bună decizie”, a declarat mijlocașul, care vede o finală Franța – Anglia la Mondial.

Marți, ACS Poli va pleca în cantonament la Poiana Brașov.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ