DISTRIBUIȚI

ACS Poli este atacată de impresarul Cristea Opria, care acuză o selecție tendențioasă la echipa autorităților. Agentul timișorean care îl reprezintă și pe Gabriel Torje spune că alb-violeții îndepărtează jucătorii locali, supărat că doi fotbaliști pe care îi impresarează el, David Pop și Lucian Oprea, au fost anunțați că nu vor pleca cu echipa în cantonamentul de la Poiana Brașov.

Ruptura cu Opria s-a produs anterior, după ce agentul l-a adus pe teste pe Dragoș Cojocaru, fundaș stânga carea trecut și prin curtea celor de la Anderlecht Bruxelles. De altfel, fotbalistul a fost dus de agentul său ulterior la concitadina ASU Poli, cu care a și semnat. Opria a declarat după ”episodul” Cojocaru că nu va mai aduce jucători de-ai lui niciodată la clubul autorităților și nu îi va mai împrumuta cu bani, așa cum a  făcut-o în trecut, cu sume de rândul sutelor de mii de euro. Agentul s-a enervat și mai tare că Pop și Oprea nu intră nici ei în vederile lui Ganea și spune că luni seara, la tele Europa Nova, va face dezvăluiri-bombă.

Opria mai are de recuperat bani de la club. ”Nu l-au luat pe Cojocaru, jucător de lot național, dar îl aveau pe Mădălin Mureșan (n.r care s-a pregătit cu echipa o săptămână, dar nu a fost reținut), care a fost și la Călărași și îl trage după el… Ei nu duc în cantonament jucătorii lor, formați de club, le-a spus să își caute echipe. M-a sunat David Pop plângând. În iarnă, când i-am prelungit contractul pe trei sezoane (n.r. procedura regulată la fotbaliștii care termină junioratul), i-au mărit salariul la 11.000 de lei pe lună. Acum am acceptat o reducere la 3.500 de lei. Dar ei vor și să-i dea puțini bani, și să-mi distrugă jucătorul. Despre Oprea mi-a spus președintele că nu duce gloabe în cantonament, pentru că costă bani. Jucătorii mei sunt corecți și își apără corect șanșele”, ne-a declarat Opria.

De asemenea, impresarul spune că i-a făcut diverse mărturisiri și primarului. În plus, Opria spune că în viitor va vorbi despre Sebastian Mailat, jucător pierdut de ACS Poli la comisii. ”Am vorbit cu primarul la telefon 35 de minute, dintre care el dacă a vorbit 3, în rest m-a ascultat. A spus că dacă este adevărat ce i-am zis, își va lua mâinile de pe club. I-am spus că dacă vor continua așa, până în septembrie-octombrie, dispare clubul.  Luni seara voi merge în emisiune la Tele Europa Nova cu documente și voi vorbi mai multe. Vreau să fac dezvăluiri și despre cazul Mailat în viitorul apropiat”, ne-a mai spus Opria.

Cei de la ACS Poli au decretat o nouă politică de comunicare cu presa, în care dau declarații doar la conferințe de presă. Următoarea va fi marți, de la ora 12,30. După retrogradare, conducerea clbuului a precizat că se va pune mult accent pe fotbaliștii din propria pepinieră.

 

(foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara)

 

LĂSAȚI UN MESAJ