DISTRIBUIȚI

Vara este sezonul dedicat petrecerilor, în special a celor de natură ceremonială, precum nunţile. Şi cum orice doamnă şi domnişoară doreşte să se facă remarcată la un astfel de eveniment sau la oricare petrecere, ţinuta trebuie să fie realmente spectaculoasă, să denote eleganţă şi rafinament.

Cea mai simplă variantă ar fi să o comananzi online sau să porneşti prin magazine, în căutarea unui model perfect. De multe ori, atunci când vine vorba de rochii sau de ţinute elegante, aceste două metode nu sunt tocmai cele mai eficiente, deoarece este destul de complicat să găseşti ceva care să fie întocmai pe gustul tău!

Descoperă în cele ce urmează care sunt avantajele realizării unei rochii la croitor, dar şi elementele necesare unei rochii speciale şi mici trucuri pe care le poti aborda pentru o execuţie impecabilă!

  1. Atenţia sporită pentru elementele de finisaj

Atunci când alegi să îţi cumperi o rochie sau, mai ales, să o comanzi online, acest detaliu poate să nu fie suficient de atent lucrat sau poate să nu fie pe placul tău. În schimb, dacă vei opta pentru a îţi face o rochie pe comandă şi vei alege serviciile unei croitorii specializate, vei beneficia de consiliere potrivită şi de un produs finit aşa cum îţi doreşti tu.

Tendinţele actuale în ceea ce priveşte finisajul unei rochii sunt legate mai mult de parte de închidere. Dacă în trecut preferinţa pentru fermoarele la vedere, cât mai contrastante era evidentă, astăzi se poate observa alegerea unor fermoare ascunse, invizibile, care să nu iasă în evidenţă, ci să ofere doar suţinere ţinutei. De asemenea, se poate remarca gustul pentru un finasaj imperfect al extremităţilor, care să arate neterminat, neglijent.

  1. Beneficiezi de materiale de calitate, pe care chiar tu le poţi alege

Un alt avantaj pe care ţi-l oferă confecţionarea unei rochii sau a oricărei altă piesă vestimentară este alegerea materialelor ideale pentru rochia pe care o consideri perfectă, precum şi gama cromatică potrivită. Spre exemplu, poţi opta pentru una dintre textilele care nu se vor demoda niciodată, precum este dantela. Descoperă oferta pentru dantelă şi alege designul şi culoarea ideală pentru un articol vestimentar în care să străluceşti şi în care să te simţi extraordinar. Întrucât vei avea parte şi de un expert cu care să te consulţi în ceea ce priveşte combinaţia optimă de texturi, dar şi în ceea ce priveşte accesorizarea corespunzătoare, vei avea tot timpul un look perfect, fără greşeli.

  1. Vei avea întotdeauna un model ce se va bucura de unicitate

Nu este nimic mai stânjenitor pentru o femeie, decât să descopere că în cadrul aceluiaşi eveniment, o altă doamnă are o ţinută similară cu a sa. Dacă vei alege serviciile unei croitorii, nu numai ca vei avea parte de un outfit care să se potrivească perfect formelor corpului tău, ci te vei putea bucura de unicitatea ţinutei. Pentru că te poţi inspira din mai multe modele şi din mai multe colecţii, rochia ta va avea întotdeauna un design aparte sau măcar un element unic, sofisticat, pe care nu-l vei mai întâlni şi la alte ţinute.

Acum că ai descoperit care sunt cele mai importante avantaje ale confecţionării unei rochii pe comandă, outfiturile tale nu vor mai fi banale sau asemănătoare cu ale celorlalte persoane, ci vor fi concepute pentru a îmbrăca într-o manieră perfectă formele tale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ