DISTRIBUIȚI

Cei de la ACS Poli au plecat în cantonament la Poiana Brașov cu 21 de jucători. Ionel Ganea mai vrea trei transferuri pentru a avea un lot complet. Conducerea face apel la autorități pentru bani. De asemenea, Radu Birlică spune că CJT îi somează să nu-și mai țină lucrurile la vestiar.

Din lot nu mai fac parte Cătălin Doman și Alex Popovici. Despre Doman, Birlică spune că se va lăsa din cauza unor probleme medicale și să va fi înlocuit cu un alt jucător pe lista celor angajați la ANAF. Popovici își va rezilia și el contractul. ”Eu ca antrenor și urmăresc strict interesul clubului. Avem un lot format din 21 de jucători. Mai am nevoie de trei jucători, un atacant, un mijlocaș central ofensiv și un mijlocaș lateral de bandă. Sperăm ca săptămâna aceasta să rezolvam și problema aceasta cu jucătorii. Cei care sunt aici sunt jucători de calitate, totul depinde numai de ei””, a declarat Ganea.

Lotul care pleacă în cantonament este următorul: Curileac, Smaranda, Contra, Străuț, Daniel Filip, Motreanu, Basic, Bocșan, Melinte, Mutu, Dumbravă, Podină, Ikong, Artean, Bîrnoi, Haruț, Codrea, Velcotă, Mrkela, Drăghici, Golda. Vor fi împrumutați la Millenum Giarmata: Cochințu, Popan, Sporin, Ochea, Dorobanțu, Andreici, Codrean.

Și Ovidiu Petre a fost prezentat oficial. ”Mulțumesc celor din club pentru funcția asta pe care nu am cunoscut-o până acum. A fost primul lucru pe care mi l-am dorit după ce m-am încheiat cariera de fotbalist și sper ca împreună cu dânșii să putem să facem treaba. (Atribuțiile sale) Să asigurăm condițiile pentru fiecare jucător , să aibă condiții optime la antrenamente. Începuturile sunt toate frumoase, să vedem pe parcurs”, a punctat Petre.

Președintele Radu Birlică spune că autoritățile trebuie să dea din nou bani la echipă și îi acuză pe cei de la CJT că nu mai lasă echipa să își țină lucrurile al vestiar. Teoretic, Stadionul ”Dan Păltinișanu” se închiria pentru evenimente și fotbaliștii nu aveau de ce să își lase lucrurile acolo, dar au fost tolerați. ”Vreau să trag un semnal de alarmă autorităților locale care sunt membrii ai ONG-ului, să găsească soluții să ajute clubul, care din 2015 nu mai beneficiază de bani. Singurul om care se zbate este primarul, celelalte instituții nici cotizația nu și-au mai plătit-o, care este infimă. Lucrurile nu sunt critice, dar nici roz. Problema sunt datoriile către foștii jucători. Am trecut pe contracte sportive, s-au micșorat impozitele, ratele la ANAF sunt la zi, datorii către terți nu sunt. De la consiliul județean ne somează un director, Doroș, să părăsim vestiarele”, a punctat Birlică.

Totuși, din oraș mai sunt oameni de afaceri din oraș sau și impresarul Opria, ce mai au bani de recuperat de club.

LĂSAȚI UN MESAJ