DISTRIBUIȚI

Deși antrenează la o echipă retrogradată, Ionel Ganea își dă cu părerea despre antrenorul vicecampioanei, Nicolae Dică, în  contextul în care au apărut informații că timișoreanul Dorin Rotariu ar putea ajunge acolo. Tehnicianul lui ACS Poli crede că mijlocașul ar alege prost dacă ar veni la clubul roș-albastru.

Ionel Ganea spune că Nicolae Dică nu are suficientă experiență pentru a lucra cu un fotbalist ca Dorin Roatriu. ”Dică nu are suficientă experiență. Trebuie să știi să lucrezi cu tinerii. Poate se pricepe, dar nu are experiență”, a spus Ganea. Ca antrenor, Ganea are în palmares mai multe echipe ca Dică, dar nu la nivelul de cupe europene al piteșteanului. Înainte de ACS Poli, le-a mai antrenat pe Dinamo II, Rapid Ghidighici (Moldova), Universitatea Cluj, Rapid, Dunărea Călăraşi, FC Voluntari şi ASA Târgu Mureş. În ultimul an, nu a mai antrenat niciunde.

Cât despre Dorin Rotariu, aceasta nu a plecat cu Brugge în cantonament, și atunci Becali s-a gândit s-l oferteze. Împrumutat în ultimul sezon la Mouscron, timișoreanul a jucat 30 de meciuri, în care a dat 11 goluri și 5 pase decisive. Mijlocașul revenit în circuitul echipei naționale a mai trecut pe Poli cea veche și Dinamo.

 

(foto: prosport.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ