DISTRIBUIȚI

Ripensia Timișoara a fost învinsă în al treilea meci amical al verii, la scorul de 2-0, de către UTA. După două succese cu formații de Liga a IV-a Timiș, bănățenii au pierdut jocul de verificare din stagiul de pregătire de la Bekescsaba.

În prima repriză, Andrei Dumiter l-a pus la muncă pe portarul Roberto Bodea, care i-a și respins un șut în bară. Același goalkeeper a parat și un șut al lui Bădăuță, pentru ca la finalul reprizei, Pop să tragă în bara transversală a porții echipei lui Ciprian Urican. Arădenii au marcat două goluri la diferență de cinci minute în repriza a doua. Primul a fost înscris cu capul de Manea în minutul 60, după o lovitură liberă bătută de Ianoș. Apoi, David Popa a fructificat pasa lui Cubleșan, după un contraatac arădean.

Ripensia Timişoara (antrenor Ciprian Urican): Păduraru – A. Popa, Burdeţ, Hecsko, C. Toma – Stoi, M. Toma – Tineiu, Zaluschi, Monea – Dumiter. Au mai evoluat: Dobre, Rădulescu – Vlădia, Apro, Kawagoe, Anghelina, Cluci, Ungureanu şi Bădăuţă.

UTA (antrenor Ionuţ Popa): Bodea – Costin, Benga, Opriş, Copaci – Oprea, Tănase – Stahl,  Matei, Petra – Pop. Au mai jucat: Jovetic – Popa, R. Iuga, R. Gheorghe, Gall, Suslak, Cubleşan, Manea, Dan, Janos şi David Popa.

Ripensia are un nou meci joi, de la ora 18, ora României, la Szeged. Adversarul e localnica Szeol, din liga a III-a maghiară.

 

(foto: facebook.com/pg/RipensiaTimisoara)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ