DISTRIBUIȚI

Cartea cu Apolodor este un produs teatral diferit cu o viziune scenică modernă, demnă anului montării, 2018, unde actorii vor fi cei care, în prezența spectatorilor, vor construi acțiunea/ povestea. Premiera spectacolului va avea loc în data de 16 septembrie, de la ora 11:00, la sediul Teatrului Merlin și va constitui deschiderea oficială a stagiunii 2018-2019.

Construcția acestui spectacol cere actorilor un ,,surplus” de forță, de imaginație, de concentrare, de efort scenic, de emoție, de implicare, de dăruire, de măiestrie păpușărească și, nu în ultimul rând, de adevăr ! Toate aceste ,,ingrediente” vor înlesni munca actorului, astfel încât, întâlnirea fericită cu personajele, deosebit de colorate, să le deschidă actorilor pofta de improvizație, plăcerea de a juca, de a cânta, de a însufleți măștile și păpușile, de a mărturisi (deschis și sincer) publicului, întâmplările eroului nostru, Apolodor.

Spectacolul se bucură de actori, de păpuși clasice , măști pe capul actorului păpușar care vor însuma trăsăturile distincte și caracterul fiecărui personaj. Decorul este compus și recompus de actorii din distribuție: ei vor însufleți fiecare element scenic, ei vor marca spațiile de joc și tot actorii păpușari, vor deveni multe dintre ,,elementele de decor” – dune de nisip, ghețari, vegetație, etc.

Actorii din distribuție sunt actori tineri cu o plastică corporală impecabilă și disponibilitate pentru improvizație, având bucuria și plăcerea jocului cu diverse elementele scenice, deschiși pentru momente de pantomimă și, nu în ultimul rând, cu voci foarte bune, pentru că în spectacol există foarte multe pasaje cântate.

Cartea cu APOLODOR

PREMIERA: 16 septembrie 2018

Adaptarea scenică și regia artistică: Toma Hogea

Scenografia: Krisztina nagy & Bajko Attila

Muzica: Cari Tibor

Coregrafia: Mădălina Ghițescu Petre

Light design: Gerhard Crăciun

Distribuția:

Mădălina Ghițescu Petre, Mădălina Toderaș, Cristian Brătoiu, Laurențiu Pleșa, Marko Adzic, Octavia Petrișor, Victoria Rusu, Raul Lăzărescu, Radu Popescu, Ștefan Roman, Luana Uncruțiu, Raluca Grumăzescu, Robert Copoț

LĂSAȚI UN MESAJ