DISTRIBUIȚI

Zilele acestea, lotul lui ACS Poli face antrenamente la Poiana Brașov, sub comanda lui Ionel Ganea. Totuși, unii jucători se antrenează și la Stadionul „Dan Păltinișanu”, singuri, deoarece nu fac parte din vederile antrenorului.

Pe lângă Cătălin Doman și Alexandru Popovici, despre care conducerea a spus că își vor rezilia contractele cu clubul în zilele viitoare, și alți jucători fac antrenamente separate. Este vorba de tineri U21, ”produse” ale pepinierei clubului, care nu intră în vederile lui Ionel Ganea, au contract cu clubul, și nici nu se află pe lista celor cedați spre Millenium Giarmata. Cei vizați sunt David Popa, Harald Fridrich și Cristian Pădurariu. Situația mijlocașului la închidere Lucian Oprea e deja rezolvată, întrucât Ionuț Popa îl vrea la UTA și cel mai probabil, împrumutul se va și parafa azi sau mâine, pentru un sezon

ACS Poli ar dori să îi împrumute și pe cei trei tineri rămași deocamdată la antrenamente separate. David Pop este mijlocaș central și a evoluat sezonul trecut la Giarmata. Harald Fridrich și Cristian Pădurariu au fost tot împrumutași sezonul trecut, la altă formație de Liga a III-a, CSM Lugoj. Fridrich este fundaș central, dar poate juca și fundaș stânga, iar Pădurariu este atacant. Rămțen de văzut ce soluții se vor găsi pentru cei trei.

La Millenium Giarmata vor fi împrumutați: Raul Cochințu, Narcis Popan, Sinișa Sporin, Remi Ochea, Denis Dorobanțu, Slagian Andreici,  Eduard Codrean.

 

(foto: acspoli.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ