DISTRIBUIȚI

”Leopardele” de la CFR Timișoara vor trece prin ceva schimbări de lot vara aceasta, iar două fotbaliste au fost deja transferate. Claudia Bistrian și Denisa Heisu vor juca la Fortuna Becicherecu Mic, cealaltă formație de prima ligă de fotbal feminin din județ.

Astfel, antrenorul Florin Bugar își pierde ambele fundașe de bandă titulare. Cele două pleacă la Fortuna, iar CFR va primi o compensare financiare, deoarece ambele au sub 23 de ani și erau sub contract cu clubul alb-vișiniu. De altfel, din iarnă, Fortuna, locul 8 în primul sezon în Liga I, luase de la CFR, locul 3, alte două jucătoare: Mihaela Durlă și Larisa Sîrbovan. La formația feroviară mai pot apărea schimbări deoarece pentru a primi bani de la consiliul județean, clubul trebuie să aibă doar jucătoare amatoare. ”Au fost șapte ani foarte frumoși, dar era cazul să mai întinerim echipa”, spune președintele Constantin Nedela.

Clubul dorește să prelungească împrumuturile pentru Alice Cociuba, de la Ineu, a Mariei Neacșu de la Târgoviște și a Georgianei Dîrle, de la Olimpia Cluj. De asemenea, CFR mai vrea să transfere un portar, un fundaș central și un atacant. Echipa se va reuni la începutul lunii august, deoarece Liga I începe în data de 8 septembrie, și nu va face cantonament, din cauza lipsei banilor. CFR nu va mai avea echipa a doua, ci doar echipa de senioare și cea de U15 la feminin, plus grupele de copii și echipa de Liga a VI-a la masculin.

Pentru fotbal feminin, FRF a dat termen de înscriere 31 iulie. CFR s-a înscris deja. ”Vom continua, sigur. Rămâne de văzut cu ce echipă și pe ce loc vom termina campionatul”, ne-a mai spus Nedela.

 

(foto: facebook.com/pg/CFR-1933-Timisoara-fotbal-feminin)

LĂSAȚI UN MESAJ