DISTRIBUIȚI

ACS Poli are diverse procese cu foști jucători neplătiți, dar nu numai, iar clubul încearcă să tergiverseze verdictele, pentru a amâna și termenul de plată. Cu Cristian Scutaru însă, jucător care oricum a reclamat datorii de peste un an de zile, clubul a pierdut definitiv, la fel ca și cu Alexandru Ciucur, Alexandru Țigănașu și Gabriel Vașvari.

Concret, Scutaru, care și-a terminat contractul cu Poli în iunie 2017, nu și-a primit primele de joc și prima de obiectiv, adică menținerea în prima ligă. Jucătorul a așteptat aproape un sezon până să se adreseze comisiilor. În cele din urmă, clubul a pierdut și a făcut recurs. Joi, Comisia de Recurs a respins acțiunea ca fiind nefondată. Așadar, clubul trebuie acum să-l plătească în termen de 30 de zile. Altfel, dacă jucătorul îi reclamă la Comisia de Disciplină, echipa riscă să fie depunctată!

De altfel, ACS Poli a făcut recurs și la litigiile lui Alexandru Ciucur, Gabriel Vașvari și Alexandru Țigănașu. Comisia de Recurs de marți a rămas în pronunțare, iar cei trei au primit informații de la avocat că au câștigat și pot semna cu ce cluburi doresc. Alexandru ciucur va semna cu FC Voluntari, Gabriel Vașvari cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar Alexandru Țigănașu cu Petrolul, în Liga a II-a. Clubul are 30 de zile să îi plătească, altfel, poate fi reclamat la Comsiia de Disciplină și depunctat!

 

(foto: facebook.com/pg/ACSPoliTimisoara

 

LĂSAȚI UN MESAJ