DISTRIBUIȚI
Processed with VSCO with f2 preset

În perioada 21 Iulie – 18 august, la Cărturești puteți vedea o interesantă expoziție de ierbare înrămate. Vernisajul expoziției are loc sâmbătă, 21 iulie, de la ora 18:00, la Cărturești Mercy.

“Peren” este o expunere despre evidența sentimentelor privite în plină lumină.

Câmpul incandescent la început de vară, când totul pare posibil. Un câmp comun sau natura comună în sau prin care manifestarea gândurilor poate în sfârșit să aibă loc, să fie sesizată de simțuri.

Eternitatea, nostalgia, iubirea, frica, trecerea timpului. Sugerate toate atât împreună cât și în contrast, prin intermediul macului, opioidul echivalent celor mai intime și arzătoare dorințe si simțiri.

Diana Luce coordonează în cadrul proiectului ZESTING, demersul creativ tributar unei estetici simple si organice – ierbarele înrămate. Acestea reprezintă o îmbinare a dorinței de a reda viata ramelor vechi, prin restaurarea lor si năzuința de a expune natura și naturalul în interiorul acestora. Obiecte de decor inspirate de natură și create din materiale naturale, ierbarele sugerează o abordare mai conștientă a alegerilor în materie de cumpărături în general, precum și un îndemn înspre o relație aparte cu natura.

 

.

LĂSAȚI UN MESAJ