DISTRIBUIȚI

ACS Poli a terminat la scorul de 0-0 meciul amical la care promovata în prima ligă, FC Hermannstadt, și-a prezentat echipa. Alb-violeții sunt de marți în cantonament, iar anterior, câștigaseră alte două amicale cu FC Chișoda și Electrometal, formații de Liga a VI-a.

Singurul indisponibil din motive medicale la acest joc a fost Melinte. După un început de joc dominat de sibieni, în minutul 19, portarul ardelenilor a avut de respins șuturile lui Mrkela și Mutu. Dumbravă a avut și el o ocazie, la un șut din 5 metri peste poartă, pentru ca Drăghici să reia un balon cu capul pe lângă buturi. Același atacant a avut un șut în portar, din 6 metri, la final de repriză, iar Hermannstadt a avut un șut periculos, care s-a dus peste poarta lui Curileac.

În repriza secundă, Ganea a rulat tot lotul. Sibiul a avut cea mai mare ocazie în minutul 74, când mingea s-a dus în bara transversală. În prelungiri, Dorin Codrea a tras mult peste poartă. Următorul amical al timișorenilor va fi marți, cu ASF Zărnești, echipă de Liga a IV-a Brașov, pentru ca vineri, 20 iulie, să fie meciul cu Olimpic Cetate Râșnov, locul 8 din seria I a Ligii a III-a.

ACS Poli: Curileac – Haruţ, Mutu, Bocşan, Podină – Artean, Codrea – Mrkela, Bîrnoi, Dumbravă – Drăghici. Au mai intrat: Smaranda, Motreanu, Golda, Velcotă, Basic, Filip, Ikong, Străuț.

(foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ