DISTRIBUIȚI

Alb-violeții de la Poli sunt tot în cantonament la Poiana Brașov, prilej cu care au și avut un meci de verificare. Rezultatul cu Hermannstadt l-a mulțumit pe tehnicianul echipei. Cei de la club au anunțat și prețurile la bilete și abonamente, menținute aproape la nivelul celor din Liga I.

Practic, Poli e neînvinsă în amicale, deoarece are două victorii cu echipe de Liga a VI-a, plus rezultatul de 0-0 cu Hermannstadt. Alb-violeții au jucat fără Melinte, iar Ganea spune că preferă să-l menajeze dacă acum are probleme medicale, să îl aibă apt la început de campionat. „Suntem în perioada de pregătiri și mai puțin mă interesează rezultatele din această perioadă. Băieții se pregătesc foarte bine și eu zic că dacă vom continua așa vom forma o echipă omogenă. Echipa se comportă bine, dacă o țin tot așa, vom câștiga”, a punctat Ganea.

Clubul a anunțat și prețurile la bilete și abonamente, cu Peluza sud închisă. Cele mai ieftine tichete vor fi la Peluza nord și Tribuna 2 – 10 lei, în timp ce la Tribuna 1 prețul e de 15 lei. La Tribuna 0 un bilet costă 25 de lei, iar la lojă – 50 de lei. Cel mai ieftin abonament costă 140 de lei și e valabil la Tribuna 2, iar la Tribuna 1 costă 190 de lei. Prețul la tribuna 0 e de 250 de lei, iar la lojă – 700 de lei.

(foto: evz.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ