DISTRIBUIȚI

ASU Poli a terminat cantonamentul din județul Hunedoara, la Sântămăria-Orlea. Cosmin Petruescu, proaspăt absolvent al cursurilor de licența Pro, este mulțumit de cum a decurs stagiul de zece zile.

Petruescu a lăudat implicarea jucătorilor. „A fost un cantonament foarte reușit, din toate punctele de vedere. Atât organizatoric, administrativ, dar mai ales sportiv. Dacă mai punem la socoteală faptul că nu am avut parte de nicio accidentare majoră în această perioadă, plus faptul că Lazea e din ce în ce mai bine din punct de vedere fizic, putem considera acest stagiu ca fiind o reușită. Sunt mulțumit de modul în care s-au implicat băieții în toată această perioadă, nu doar în cea a cantonamentului, ci de când am început să lucrăm împreună. Sper ca într-un timp cât mai scurt să ne putem cunoaște cât mai bine, iar băieții să înțeleagă și să accepte cât mai repede ideile de joc pe care încercăm să le implementăm. A fost o perioadă în care am pus foarte mare accent pe pregătirea fizică și tactică. Sunt mulțumit de ceea ce am realizat în cantonament, de condițiile oferite și, cum spuneam, de implicarea tuturor jucătorilor. Chiar am rămas plăcut surprins de motivația și plăcerea de a se antrena a jucătorilor cu experiență, care au activat în eșaloanele superioare, dar și de dorința de afirmare a celor tineri”, a declarat tehnicianul.

ASU Poli a adus 12 jucători noi vara aceasta, iar lista de sosiri nu e închisă. Petruescu recunoaște că mai trebuie lucrat la omogenizare. „Avem unele probleme de omogenizare a lotului, dar mă bucur că a rămas și o parte a jucătorilor din sezonul trecut. Cu siguranță, ei îi vor ajuta pe cei nou-veniți să se integreze cât mai repede. Ne rămâne ca, în următoarea perioadă, să lucrăm la consolidarea relațiilor de joc, pentru că, din punct de vedere fizic, cred că stăm foarte bine”, a mai spus tehnicianul.

În partidele amicale, ASU Poli a câștigat cu FC Bazoșu Vechi și Sportul Petrești și a remizat cu Cetate Deva. Săptămâna aceasta urmează două amicale. Vineri, de la ora 18, pe Știința, e meci cu CSM Școlar Reșița, iar sâmbătă, de la aceeași oră, cu Progresul Spartac București, în reeditarea finalei de cupa României din 1958.

(foto: druckeria.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ