DISTRIBUIȚI

Cei de la ACS Poli îl au de câteva săptămâni manager sportiv pe Ovidiu Petre, fost jucător de națională. Până acum, Petre nu a mai activat în postura aceasta la niciun club și recunoaște că mai are multe de învățat.

Dacă președintele Radu Birlică și antrenorul Ionel Ganea spun că ASU Poli și Ripensia doresc că ACS Poli să dispară pentru a pune mâna pe juniorii clubului, Petre speră că prezența a trei echipe în aceeași ligă să nu ducă la gesturi lipsite de fair-play. ”Va fi un campionat mai mult disputat aici la Timișoara. Sau poate cum e și la București, cu câteva echipe acolo. Sper să nu degenereze Liga a II-acum trei echipe din Timișoara. Până la urmă e un sport, trebuie să fie fair-play și să nu se ajungă la altele”, a precizat Petre.

Managerul sportiv spune că încă se acomodează cu noile responsabilități. ”Încerc să mă acomodez. Mi-e și mie destul de greu, pentru că nu am mai fost în situația asta până acum. Dar asta mi-am dorit să fac. Voi încerca, cât de repede să-mi intru în rol și să ajut cu tot ce pot această echipă”,  a recunoscut Ovidiu Petre.

Întrebat dacă are vreun model sau dacă tinde la a fi ca Meme Stoica, managerul timișorenilor spune că nu se compară cu managerul vicecampioanei. ”Sunt prea mic să tind la un model. Încerc să mă acomodez cu postul și să reușim ceva la ACS. Poate altuia mai aproape…Nu că nu e stilul meu, dar a reușit ceva în fotbalul acesta și e încă prea devreme să tind eu la așa ceva”, a mai spus fostul mijlocaș central.

 

(foto: opiniatimisoarei.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ