DISTRIBUIȚI

ACS Poli a bifat un nou transfer joi, atacantul Giani Stere. Mutarea poate ridica multe semne de întrebare despre politica clubului, care și-a trimis în patru zări tinerii din propria pepinieră, dar aduce un junior lăsat liber la 19 ani de Concordia Chiajna despre care managerul spune că nu are informații.

Giani Stere are 19 ani și până acum a jucat la Concordia Chiajna. Jucătorul este atacant. La amicalul de miercuri al echipei, Ovidiu Petre a recunoscut cu seninătate că nu știe prea multe despre el. ”Este un nou venit la echipă trebuie să se acomodeze cât mai repede la echipă să intre și el în program normal. Avem prea puțin informații despre el, e de două zile….Vom vedea zilele viitoare ce va fi și cu el”, a spus Petre, miercuri seara la ora 19. Nici pe Internet, referințele despre jucător nu abundă, de altfel.

Joi la 12, probabil clubul a aflat tot ce trebuia, deoarece jucătorul a semnat pe trei sezoane. În vreme ce la ACS Poli vine un jucător căruia Chiajna nu i-a propus alt contract la 19 ai, clubul timișorean a împrumutat aproape o echopă întreagă la Millenium Giarmata, pe David Pop și Daniel Filip tot în Liga a III-a, la Dumbrăvița, respectiv Lipova, iar pe Lucian Oprea, la UTA. În schimb, atacantul Cristian Pădurariu și fundașul Harald Fridrich nu au echipe și se pregătesc separat, deoarece nu intră în vederile lui Ganea.

 

(foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara)

1 COMENTARIU

  1. Buahahahaha! Clubul asta devine tot mai penibil! Il exilezi pe Cristi Padurariu sa se antreneze separat si aduci un no name de la chiajna! E perfect! Disperarea razbate prin toti porii. Hello… Birlica, iti mai tragi multe comisioane?

LĂSAȚI UN MESAJ