DISTRIBUIȚI

Campioana României de futsal Informatica Timișoara se află într-un stagiu centralizat de pregătire săptămâna aceasta. Alb-violeții au făcut deocamdată patru transferuri, doi brazilieni și doi jucători români.

Echipa s-a reunit luni, 30 iulie, iar de la data de 5 august este în cantonament la Gârnic, lângă Moldova Noua. Deocamdată, la Informatica au venit doi tineri brazilieni, Flavio și Pedro Henrique (ultimul de la Autobergamo Deva), dar și experimentatul Dumitru „Mimi” Stoica, precum și internaționalul Liviu Ruxandari, de la Poli Iași. Ca portari rămân Vlad Iancu, Roberto Voin și Theodor Lungu. Alți jucători de câmp din lot sunt brazilienii Deco și Araujo, precum și românii Valentin Ilaș, Darius Nastai, iar la nevoie, se va apela și la antrenorul Robert Lupu. În funcție de bani, e posibil să mai apară noi transferuri.

Informatica nu a putut deconta deocamdată deloc bani votați de autorități, din cauza lipsei de lichidități. În 25 august, Timișoara are primul meci oficial la Sighișoara, Supercupa cu locul 2 din campionat, United Galați. Din 30 august până la 1 septembrie inclusiv vor juca UEFA Futsal Champions League Preliminary Round, la Sala „Constantin Jude”, cu turcii de la Osmanlispor și Lynx, campioana Gibraltarului. Toate meciurile vor fi cu intrare liberă, zilnic, de la ora 19.

(foto: facebook.com/pg/csinformaticatimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ