DISTRIBUIȚI

Cei de la ASU Poli au programat pe repede înainte un amical marți, cu formația Centrului Național de Pregătire Timișoara. Partida s-a terminat cu 2-2, după ce tinerii pregătiți de Cristian Petcu s-au aflat și la conducere.

Motivul stabilirii partidei a fost legat de dorința lui Cosmin Petruescu de a da minute și rezervelor de la meciul de duminică, cu Chindia. Formația de liga secundă a deschis scorul în minutul 12, prin golul marcat de Bănică, la centrarea lui Ignea. Peste câteva minute, tânărul Vlad Bîte s-a accidentat la genunchi. După 1-0 la pauză, în minutul 80 Răzvan Trip a stabilit egalitate, iar Petruescu și-a certat elevii. Peste cinci minute, Alex Rusu a marcat al doilea gol al CNPT, însă în ultimul minut, Bedea a stabilit egalitatea.

ASU Politehnica: Borbei, Bedea, Szasz, Coadă, Cojocaru, Ignea, Lazea, Bîte, Ghinescu, Bănică, Miholca. Au mai intrat: Munteanu, Gașpar, Alex Rus

CNPT: Mateiciuc, Nițuică, Coroiu, Stoianovici, Popa, Pop, Jurj, Gâdea, Trip, Pițigoi, Șimăndan. Au mai intrat: Rusu, Bănceanu, Pădurea, Lazăr, Cin, Kecskes, Goța

Cosmin Petruescu a explicat că vor mai fi astfel de jocuri și a spus că situația cu portarul Dalin Munteanu se va clarifica zilele viitoare. „Îmi doream să aibă toți jucătorii cât mai multe minute, nu am reușit în perioada pre-competițională și mi-am dorit acest joc tocmai pentru a avea minute atunci când se apelează la serviciile lor să aibă un ritm cât de cât apropiat de cel competițional. Consider că a fost un test foarte util, încetul cu încetul ne facem o imagine de potențialul fiecărui jucător în parte. Mi-aș dori ca și în perioada următoare – pentru că la meciurile oficiale vor juca 11 plus cele trei schimbări – cei care nu prind minute în meciurile oficiale, e foarte important să aibă ritm de joc. Vom încerca în fiecare săptămână, dacă nu vom avea accidentări, să putem face astfel de jocuri. Dalin Munteanu vine după o perioadă ingrată pentru el, se antrenează de două săptămâni cu noi. Rămâne de văzut în perioada următoare dacă din punct de vedere medical este apt, pentru ca apoi să putem discuta din punct de vedere sportiv”, a declarat Petruescu.

Cristian Petcu a dezvăluit că CNPT va juca meciuri cu echipele din Liga a III-a, dar sub forma unor etape intermediare. „Suntem în plină pregătire. Au plecat o serie de jucători, au venit alții noi. Sunt foarte mulțumit, mai ales că în repriza a doua am controlat jocul cap-coadă. Asta spune multe despre munca făcută cu băieții în trei ani de zile. Îi pregătim să ajungă în eșaloanele superioare, să ajungă fotbaliști. Noi probabil vom juca în fiecare săptămână un meci cu echipele de Liga a III-a. Nu ne interesează că nu s-a jucat nici până acum pe puncte sau pe clasament, important e să ajungă ei să facă fotbal de performanță. În fiecare săptămână vom juca marți sau miercuri”, a precizat antrenorul timișorean.

LĂSAȚI UN MESAJ