DISTRIBUIȚI

ACS Poli e copleșită de probleme și a decis să facă o mutare extremă. Clubul a cerut în cursul zilei de marți intrarea în insolvență, la Tribunalul Timiș. Dacă se aprobă, acest lucru va avea consecințe importante asupra activității clubului.

Cererea este deschisă la Secția II Civilă a Tribunalului Timiș. Dacă instanța va aproba solicitarea clubului, acest lucru înseamnă că plățile către datornici vor putea fi tergiversate. Chiar săptămâna trecută, Petru Țurcaș și Adrian Blaj au deschis procese la Tribunalul Timiș pentru a-și cere salariile restante. Acest lucru e valabil doar pe legea civilă, deoarece sportiv, comisiile FRF pot aplica depunctări oricând, indiferent că un club e în insolvență sau nu.

Pentru sezonul 2019-2020, FRF nu mai vrea cluburi în insolvență în prima ligă, ceea ce înseamnă că ACS Poli își cam poate lua gândul de la promovare. Gaz Metan Mediaș e singurul club din prima ligă în insolvență, dar are mari șanse să iasă dacă îl vinde pe Carlos Fortes, pentru care se poartă tratative zilele acestea. Veștile sunt proaste și pentru cei cu litigii câștigate, deoarece cu insolvența plata poate fi amânată. Însă clubul va trebuie să se țină de planul de reorganizare, altfel, riscă falimentul.

(foto: facebook.com/pg/ACSPoliTimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ