DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica va juca în Valea Jiului, la Petroșani, primul meci în deplasare din acest sezon. Adversara, Energeticianul, este o formație puternică, fapt punctat și de antrenorul Cosmin Petruescu.

Tehnicianul se bazează însă pe faptul că cu fosta sa echipă, CSM Lugoj, nu a pierdut la Petroșani și spune că nu va lua măsuri defensive speciale împotriva atacantului Vlad Rusu. „Suntem conștienți că ne va aștepta o partidă dificilă, împotriva unui adversar care se va lupta la promovare. Nu doar pentru victoria cu 4-0 cu Luceafărul. Cunosc foarte bine lotul, clubul, în Liga a III-a am fost în serie cu ei, au dominat seria destul de autoritar. Au un antrenor foarte bun, investitor foarte ambițios, care își dorește să facă performanță, drept dovadă sunt rezultatele din ediția anterioară de campionat, când a fost neînvinsă. E puternică, mai ales prin investițiile făcute, beneficiază de condiții foarte bune de pregătire, s-a investit și în infrastructura de la Petroșani. Dacă la o primă vedere Șirineasa sau, mai nou, Energeticianul pare echipa favorită, am o experiență anterioară, mă refer la sezonul trecut, la fel, când echipa gazdă părea favorită, dar cu echipa antrenată la momentul respectiv (n.r. – CSM Lugoj) am plecat neînvinși, ba am reușit să înscriem de trei ori. Sper să facem un joc cel puțin la fel de bun ca și cu Chindia. Face parte din filosofia mea despre fotbal de a lua măsuri împotriva unui singur jucător, echipa de la Petroșani beneficiază de mai mulți care pot face diferența. Pe lângă Vlad Rusu, unii dintre ei nu au evoluat sau au evoluat puțin în primul joc”, a punctat Cosmin Petruescu.

Alin Ignea nu a putut juca împotriva Chindiei deoarece i s-a făcut rău de la căldură, dar acum va juca. În schimb, Adrian Poparadu nu a putut fi recuperat. Tinerii fotbaliști de la ASU Poli sunt optimiști înaintea meciului. „Mergem încrezători, pozitivi. Dacă vom juca cel puțin la fel de bine cum am jucat cu Chindia, sperăm să ne întoarcem cu punct sau puncte. Am întâlnit un grup unit, cu jucători tineri și jucători cu experiență, m-am acomodat destul de bine”, a precizat Raul Vridrăsan, fotbalist împrumutat de la Viitorul.

Alexandru Cherecheș e și el la fel de optimist. „Va fi dificil, au făcut multe transferuri vara aceasta, dar mergem încrezători, suntem convinși că ne vom întoarce cu un rezultat pozitiv. A fost un debut frumos pentru mine, mai ales că am debutat la Politehnica, nu toată lumea are șansa asta. Mi-a părut rău că nu am putut scoate un rezultat pozitiv. Lumea ne-a susținut super, mi-a plăcut. Sper să obținem un rezultat pozitiv, ca să-i răsplătim”, a precizat fundașul stânga.

Meciul nu va fi televizat și începe sâmbătă la ora 11.

(foto: Leczki Jozesf)

LĂSAȚI UN MESAJ