DISTRIBUIȚI

Ripensia Timișoara dorește să aibă un parcurs mai bun ca sezonul trecut în liga secundă, iar asta implică o victorie și la Sânmartin, în a doua deplasare consecutivă a bănățenilor din debutul de sezon. După 2-1 la Brăila, echipa roș-galbenă vrea să câștige și cu Luceafărul Oradea.

Pentru acest meci va fi apt de joc Cătălin Bădăuță, dar rămâne de văzut dacă Mansour va putea fi recuperat. Mădălin Lemnaru a fost săptămâna aceasta la lotul U19, iar actele japonezului Takenori nu sunt gata. „La Oradea vom avea un meci greu. Aşteptările suporterilor noştri sunt mari. Noi am câştigat la Brăila în prima etapă, unde am făcut şi un joc bun. Vom pleca la Oradea cu gândul de a repeta acel joc bun. Ne dorim să ne întoarcem cu un rezultat bun. Mergem cu încredere. Suntem o echipă ofensivă, care-şi doreşte să joace!”, a declarat antrenorul Ciprian Urican.

Dintre formațiile timișorene, doar Ripensia s-a impus în prima etapă de Liga a II-a. Meciul de la Sânmartin începe sâmbătă la ora 11 și nu va fi televizat.

(foto: ripensiatimisoara.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ