DISTRIBUIȚI

Timișoara a rămas fără echipă de baschet feminin la senioare, după ce SCM Timișoara și-a desființat formația din prima ligă, din rațiuni economice. Jucătoarele timișorence obișnuite ale echipei naționale și-au găsit însă toate echipe.

Ultima este Dora Ardelean (foto), care a semnat cu FCC ICIM Arad. Extrema are 24 de ani și a jucat în ultimul sezon la SCM Timișoara. Anterior, pivotul Adina Stoiedin a semnat în Italia, cu formația de liga secundă Castelnuovo Scrivia. Și ea a evoluat sezonul trecut în alb-violet la SCM Timișoara, unde la început de sezon nu a prins minute, deoarece venea după o accidentare serioasă. Cele două au participat la ultima acțiune de pregătire din iunie a naționalei pregătite de Dragan Petricevic.

De asemenea, și mai experimentatele Annemarie Părău și Ancuța Stoenescu vor activa și sezonul acesta. Părău va evolua la Sepsi Sfântu Gheorghe, formație la care a jucat în ultimele două sezoane. Ancuța Stoenescu a ales să joace la CSM Târgoviște, formație care va reveni în elita baschetului feminin, mai ales că sunt puține echipe care vor participa în noul sezon. Cele două jucătoare nu au mai intrat în circuitul naționalei, dar Stoenescu a devenit vara aceasta campioană de baschet 3X3 cu Știința București.

(foto: gherdansports.com)

LĂSAȚI UN MESAJ