DISTRIBUIȚI

Campionii de la Timișoara Saracens au câștigat cu 52-19 meciul jucat pe terenul Gloriei Buzău, contând pentru sferturile de finală ale Cupei Regelui. Bănățenii au marcat nu mai puțin de opt eseuri.

Gazdele au deschis scorul cu o lovitură de pedeapsă, iar bănățenii au dat eseu prin Doge, netransformat de Conache. Buzăul a condus cu 6-5, după o nouă lovitură de pedeapsă transformată. Bănățenii au preluat apoi conducerea, după eseul marcat de Zaharia, transformat de data aceasta de Conache. Până la pauză, scorul s-a făcut 6-31. A mai fost un eseu al lui Lemnaru, trasnformat de Conache, un al patrulea eseu reușit de Conache, ce a ratat dintr-o poziție dificilă transformare, și altă încercare a lui Căpățînă, cu 2 puncte în plus reușite de același Conache.

În debutul reprizei secunde, Buzăul a punctat de încă două ori din lovitură de pedeapsă, pentru 12-31. Timișoara a continuat să dea eseuri. Mai întâi, a fost Michael Stewart, cu transformarea reușită de Luke Samoa. Apoi a venit rândul lui Mădălin Lemnaru, cu același Samoa care a transformat. Gazdele au dat eseul de onoare, iar scorul s-a modificat la 19-45. Ultimul eseu a fost opera integrală a lui Samoa, care a culcat balonul în terenul de țintă și tot el a și transformat.

Timișorenii vor juca semifinala la București, cu învigătoarea dintre Dinamo și CSM București.

(foto: facebook.com/rugbytimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ