DISTRIBUIȚI

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara sunt angrenate, acest sfârșit de săptămână, în misiuni de asigurare a ordinii publice.

În zilele de 25 și 26 august a.c., echipaje de jandarmi asigură măsurile de ordine și siguranța participanților la manifestările dedicate Zilelor Aradului, în zona Ștrandului Neptun din municipiu. De asemenea, jandarmii vor fi prezenți la manifestările cultural-artistice prilejuite de zilele localităților Biled și Bencecu de Sus din județul Timiș.

Duminică, 26 august a.c., se asigură măsurile de ordine în zona stadionului „Dan Păltinișanu” din municipiul Timișoara, pe timpul desfășurării meciului de fotbal dintre echipele ASU Politehnica Timișoara și Universitatea Cluj.

Jandarmii fac cunoscut faptul că este interzisă introducerea în stadion a băuturilor alcoolice și a obiectelor care pot pune în pericol securitatea participanţilor. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică. La solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, spectatorii trebuie să prezinte documentele de acces şi, după caz, documentele de identitate. Refuzul spectatorilor de a se legitima sau furnizarea de date incorecte despre identitatea lor se sancţionează contravenţional.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ