DISTRIBUIȚI

Aproape 1.000 de locuri de muncă au fost oferite la ediția 2015 a evenimentului “Bursa generală a locurilor de muncă”. La întâlnire au venit 70 de angajatori care au pus la dispoziția șomerilor din Timiș sute de locuri de muncă.

Bursa generală a locurilor de muncă a avut loc vineri, la Casa Tineretului. Directorul executiv al AJOFM Timiș, Marcel Miclău, a declarat că din cele 940 de locuri de muncă oferite, 140 au fost destinate persoanelor cu studii superioare. “Cele mai solicitate meserii pe domenii de activitate, pentru cei cu studii medii, au fost în industria confecțiilor, automotive, comerț, construcții și alimentație publică. În ceea ce privește persoanele cu studii superioare, cele mai solicitate meserii au fost în domeniul IT, industria confecțiilor, automotive și construcții”, a precizat Mircel Miclău.

Tot el a mai adăugat și faptul că dacă la eveniment au participat 70 de angajatori înseamnă că piața muncii se dezvoltă în continuare. Printre participanții la “Bursa generală a locurilor de muncă” s-a numărat și Penitenciarul Timișoara.

Nicoleta POPA

LĂSAȚI UN MESAJ