DISTRIBUIȚI

Taverna Racilor Herăstrău  vine în Parcul Rozelor la cel mai mare festival al creveților din Europa, alături de alți bucătari zeloși. Se vor găti în perioada 30 august- 2 septembrie 3000kg de fructe de mare. În meniu avem creveti grill, creveti black tiger, creveti sote cu usturoi, creveti sweet chilli. Tot în meniul tarabelor mai găsim raci, scoici, tentacule, calamar, rapane, midii, red-fish, dorada, paella, păstrav.

Program: Joi :16-23.00,  Vineri-Duminică 12-23.00

2 COMENTARII

  1. Am mers cu entuziasm la festival, si am fost inmarmurit de stilul primitiv in care doresc sa-si faca reclama: produse fara etcheta si pret, platouri uzate de aluminiu, care par insalubre, cu diverse zemuri subtiri si tulburi, care iti declanseaza alergii privindu-le zece secunde. Ma batea gandul ca „sosurile”, hahaha, au fost preparate la ultimul miting PSD la Bucuresti. Va asigur ca asa arata „bulionul” – suc de fiertura de carne – in care se cultiva microrganisme. Nu se dau bonuri fiscale. Oare cat a fost darul pentru a scapa de controale !

  2. Reclama multa in Timisoara pentru 3 corturi. Festivalul probabil avea mai mulr succes daca erau mai multe corturi cu preparate. O coada de 200 de persiane. 😭

LĂSAȚI UN MESAJ