DISTRIBUIȚI

Poveștile din Pădurea Muzicală poposesc la Timișoara.  Sâmbătă, 15 septembrie 2018, de la ora 11,are loc La Două Bufnițe un atelier cu Cristina Andone despre ”Povești baroc: Vivaldi și Bach”.

Accesul la eveniment este gratuit și se face în baza unei rezervări la ana.androne@nemira.ro. Vârsta recomandată: 6+

Colecţia Poveşti din Pădurea Muzicală este o serie de poveşti pentru copii scrise de Cristina Andone, ale căror personaje principale sunt cei mai mari compozitori ai lumii. Cărţile, ilustrate într-un stil original, deja recunoscut printre părinți și copii, de Adriana Gheorghe, Sebastian Opriţa şi Thea Olteanu, îi vor împrieteni pe copii cu muzica clasică, oferindu-le, într-un mod accesibil, informații esențiale pentru cultura lor generală.

„Am vrut să cobor muzica clasică de pe piedestalul aurit al culturii înalte. Să o curăț de praful snobismului, al extazului mimat. Să o democratizez. Să o aduc într-o zonă a firescului, direct pe raftul cu jucării. Am pornit de la ideea că muzica are personalitate; exact acest caracter e ceea ce un copil poate recunoaște spontan, ca pe un brand obișnuit. După câțiva ani de cercetare, am conturat o metodă numită „Audit de Brand Muzical“, pe care am cernut-o în povești prietenoase, cu miez.” Cristina Andone

LĂSAȚI UN MESAJ