Campioana Timișoara Saracens are meci pe teren propriu în etapa a doua a Superligii, cu ”eterna” rivală CSM Știința Baia Mare. Într-un meci care a ținut de multe ori capul de afiș al finalei campionatului, firește, bănățenii își doresc o victorie.

Singurul indisponibil rămâne Dorin Lazăr. ”Suntem foarte entuziasmați. E o mare șansă, jucăm cu o echipă bună. Cu Buzăul în prima etapă am jucat bine,sperăm să progresăm și acum. Am jucat finale cu Baia Mare, inclusiv meciul pentru locul 3 din Cupa Regelui. Sunt o echipă bună, mereu au fost un adversar tare, cu un pachet de înaintare puternic. Eu sper ca cei care au jucat bine în partida precedentă să-și câștige un loc în echipa de start sau în lot. Vrem să asigurăm minute de joc echilibrate tuturor”, a punctat antrenorul principal Sosene Anesi.

Secundul Ulises Gamboa a spus că el e învățat că orice derby trebuie câștigat. ”Ne pregătim de meciul de sâmbătă, este un meci special. Noi în Argentina când vorbim de derby-uri, spunem mereu că trebuie să le câștigăm. Noi continuăm să ne pregătim pentru campionat, ne dorim să ajungem la cel mai înalt nivel când vom juca în competiția europeană. Sâmbătă e o mare șansă pentru jucători să-și câștige locul în echipă”, a declarat secundul Gamboa.

Managerul secției, Attila Brosovzky, a precizat că Timișoara vrea cel puțin patru puncte din meci. Săptămâna aceasta, s-au achitat salariile echipei pentru luna iunie. ”Multă lume zice că reedităm finale, derby-uri. Într-adevăr,din punctul nostru de vedere este un derby. Pornim cu gândul doar la victorie, încercăm să facem un meci cât mai bun, să luăm minimum 4 puncte din acest meci să putem spune că am pornit într-adevăr cu dreptul în acest nou sezon al Superligii. Am primit un salariu, sperăm să primim cât mai multe din cele restante în curând”,apunctat Brosovzky.

Meciul cu Baia Mare începe sâmbătă la ora 11 în Ronaț și va fi transmis și de site-ul rugbytv.ro.

 

(foto: facebook.com/pg/rugbytimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ