DISTRIBUIȚI

ACS Poli primește duminică vizita echipei de pe locul secund al ligii secunde, Sportul Snagov, așadar, are un nou meci dificil. Deocamdată, antrenorul nu e convins că la acest joc vor debuta noile transferuri, Ivanov și Keita, dar speră că rezultatele antrenamentelor să se vadă și echipa să nu piardă.

Antrenorul e conștient că adversarul este unul puternic, dar are încredere și în echipa sa. ”Ne așteaptă un meci greu. Din punctul meu de vedere este echipa cu cei mai mulți jucători experimentați, mulți care au jucat în prima ligă. Snagovul e favorită pentru că sunt pe un loc de promovare. E echipa care în acest campionat nu are nicio înfrângere, care a făcut o pregătire bună, deja au prins încredere. Îmi doresc din tot sufletul și eu și jucătorii să fie un început de când am venit eu, pentru că am venit într-o situație dificilă din toate punctele de vedere. Ceea ce mă bucură e că în ultimele două jocuri, echipa a fost într-un progres. Sunt mulțumit că joacă ce-mi doresc eu, până când se termină benzina. Atunci deja sunt probleme.Sunt jucători tineri, cu potențial, am încredere în ei.Perioada este scurtă, ne dorim rezultate. Sâmbătă sperăm să spargem gheața cu Snagovul. Săptămâna aceasta vor lua și salariile, un lucru bun pentru ei, și atunci intervine motivația de a se gândi numai la joc”, a punctat Nanu.

Antrenorul spune că jucătorii transferați săptămâna aceasta au calitate, dar deocamdată nu sunt pregătiți. ”Sunt jucători buni, i-am văzut pe Youtube. Avem nevoie de jucători, lotul este foarte subțire din punct de vedere valoric. Avem nevoie de jucători de valoare, sunt jucători cu calitate. Nu știu la ce nivel sunt ei cu pregătire. Am discutat cu ei ceea ce am făcut cu ei până acum. Ivanov a avut o perioadă în care nu a făcut antrenamente, l-am văzut puțin nepregătit fizic. Am răbdare cu el, pentru că are calitate. Avem nevoie de jucători, pentru că e campionatul lung, vin suspendările, accidentările și avem nevoie de lot. Azi este un antrenament mai complex. Voi vedea calitatea lor,pentru că sunt jocuri. Dar deocamdată mi-am cristalizat primul ”11”. În primele zile nu i-am cunoscut, am încercat să joc cu aceeași echipă în meciul cu UTA. Am făcut unele schimbări, s-au pierdut anumiți jucători”, a mai spus Nanu.

Meciul de duminică începe la ora 11 și nu va fi transmis la TV.

 

(foto: sportarad.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ