DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica are meci în deplasare duminică, pe terenul celor de la Petrolul Ploiești. Echipa antrenată de Leo Grozavu traversează o perioadă foarte bună și e favorită în acest meci, dar alb-violeții nu se dau bătuți.

Cosmin Petruescu se bazează pe moralul al echipei sale,după victoria din Cupa României cu Ripensia. ”Este o partidă interesantă cu siguranță, între două proiecte asemănătoare și în același timp diferite. În această vară am trecut ambele prin schimbări la nivel de staff și de lot. Diferența este că la noi e un proiect pe termen mediu și lung, iar la ei este pe termen scurt, se vede și după achizițiile făcute. Noi ne-am orientat spre jucători tineri, ei au luat jucători consacrați. Obiectivul lor este promovarea în acest an. Chiar în prima parte a acestui campionat rezultatele nu au fost conforme cu jocul, am știut întotdeauna că Petrolul e o pretendentă la promovare. Ei vin după un moral bun, și noi avem un moral bun însă după victoria din Cupă. E un stadion cu o acustică aparte, e foarte greu să te faci auzit de pe banca de rezerve. Sperăm să răsturnăm calculele hârtiei, care din păcate o dau favorită pe Petrolul”,a punctat Petruescu.

Pentru Ionuț Plămadă va fi un duel mai special,cu fratele său, Florin. ”Jucăm cu o echipă bună a campionatului care încă de la început și-a anunțat intenția de promovare, cred că sunt principala favorită, la fel ca U Cluj. Dar noi vom merge acolo să încercăm să jucăm cât mai bine, să scoatem un punct sau puncte. Au o echipă bună, cu jucători de calitate, cu state vechi în Liga I, cu siguranță atmosfera va fi incendiară. Referitor la duelul cu fratele meu, vom vedea cine va câștiga. Ne-am mai întâlnit, scorul e 2-0 pentru el. Sper să nu marcheze duminică”, a precizat Plămadă dela Timișoara.

Dragoș Cojocaru a debutat în tricoul alb-violet la meciul cu Ripensia și speră ca la Ploiești să vină cât mai mulți suporteri. ”Într-adevăr, întâlnim o echipă bună, de tradiție, dar suntem încrezători deoarece venim după un meci bun. Sperăm să ne întoarcem cu cele 3 puncte. A fost frumos debutul, cu publicul pe care l-am avut alături. Duminică va fi tot o atmosferă incendiară, dar și noi avem fanii noștri și sper să ne susțină”, a precizat Cojocaru.

Partida începe duminică la ora 13 și va fi televizată.

 

(foto: facebook.com/pg/sspolitimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ