Artist Talk – „Jurnal de România. Timișoara”
Teatrul German de Stat Timișoara are plăcerea de a vă invita miercuri, 19 septembrie, 2018, începând cu ora 18.30, la o sesiune de discuții alături de distribuția spectacolului Jurnal de România. Timișoara, regizat de Carmen Lidia Vidu. La întâlnire vor participa și personalități din mediul cultural local și național: actori, arhitecți, scriitori, manageri culturali, activiști, etc. Scopul întâlnirii este medierea unui spațiu comun de dialog pe marginea calității culturale, sociale și politice a Timișoarei, viitoare Capitală Culturală a Europei în 2021.

Evenimentul va avea loc la Centrul de Arte Diverse, MISC., aflat pe Splaiul Nicolae Titulescu, în incinta fostei fabrici de țigări, și va fi moderat de către scriitorul Robert Serban

Jurnal de România. Timișoara este cea mai recentă producție a Teatrului German de Stat Timișoara. Din distribuție fac parte actrițele Ida Jarcsek-Gaza, Tatiana Sessler-Toami, Dana Torok, Ioana Iacob, Olga Diana Török și Török Silvia. Spectacolul se alătură unei serii care mai cuprinde Jurnal de România. Sfântu Gheorghe, Jurnal de România. Constanța, (prezentate cu deosebit succes pe scena Schauspielhaus – Casa Teatrului – din Viena) Romanian Diary. Muslim Diary / Jurnal de România. Jurnal de musulman și Romanian Diary. Confessions of Faith.

Premiera va avea loc pe scena Teatrului German, vineri, 4 octombrie, 2018, începând cu ora 19.30, iar în 2 și 3 octombrie, de la aceeași oră, Teatrul îi va găzdui pe actorii de la Sfântul Gheorghe și Constanța, care își vor prezenta, la rândul lor, spectacolele publicului timișorean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ