DISTRIBUIȚI

Arbitrii timișeni și-au luat ”partea leului” la ediția din această toamnă a patrulaterului „Cupa Prieteniei”, tradiționalul turneu de fotbal al cavalerilor fluierului. Măcar la acest capitol, Timișul a dominat autoritar competiția, una unde Aradul a terminat cu coada între picioare.

La fotbalul ”pe bune”, UTA a umilit Timișoara sezonul acesta, după ce a învins-o pe Ripensia o dată și pe Ripensia de două ori. În meciurile jucate la Baza Sportivă 2 a Politehnicii, ziua a început bine pentru Timiș, cu un 3-0 de neprezentare în fața Aradului. Pe celălalt teren, ungurii de la Bekes s-au impus cu 1-0 în fața Bihorului. În finala mică, Aradul a cedat cu 6-2 în fața arbitrilor din Bihor, iar în finala mare, Timișul a făcut un nou 3-0 cu ungurii de la Bekes.

”Cupa Prieteniei” este un patrulater organizat neîntrerupt, bianual, din 2002, astfel că acum a fost ediția cu numărul 32. Participă arbitri din comisiile județene din Timiș, Arad, Bihor și Bekes. Pe rând, fiecare are rolul de gazdă, iar astfel, Timișului îi vine rândul o dată la doi ani, la început de toamnă. Tradițional, evenimentul se organizează luni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ