DISTRIBUIȚI

Echipa naționala de futsal de seniori a României joacă marți și miercuri două jocuri de verificare la Arad în compania naționalei Albaniei. Printre cei 14 jucători convocați de selecționerul Robert Lupu se numără și cinci fotbaliști de la campioana Informatica.

Antrenorul care se ocupă și de formația timișoreană i-a chemat sub tricolor pe portarul Vlad Iancu și pe jucătorii de câmp Savio Valadares (naturalizat), Valentin Ilaș, Liviu Roxandari și Mimi Stoica. Primul joc va fi la Sala Polivalentă din Arad marți, de la roa 18, iar al doilea, miercuri, de la ora 12. Următoarele meciuri oficiale ale naționalei de seniori vor fi în toamna lui 2019, când încep calificările pentru Cupa Mondială din 2020.

Săptămâna trecută, naționala U19 a jucat la rândul său două meciuri de verificare cu naționala de juniori a Serbiei. La lot au fost prezenți trei timișoreni, portarul Theodor Lungu-Badea și jucătorii de câmp Darius Nastai și Sergiu Gavrilă. La Zrenjanin, plavii s-au impus cu 4-2, miercurea trecută, iar a doua, la Timișoara, România s-a impus cu 5-1, cu două goluri marcate de Gavrilă.

 

(foto: frf.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ