Stadionul Dan Paltinisanu in timpul meciului de liga a 2-a dintre Politehnica Timisoara si Juventus Bucuresti, sambata 19 mai 2012. ALIN MATEI/MEDIAFAXFOTO

Fotbalul timișorean e pe cale să consemneze o nouă premieră „exotică”. ACS Poli dorește să își dispute meciurile de pe teren propriu pe alt stadion și să renunțe la a închiria arena ”Dan Păltinișanu” pentru meciurile de pe teren propriu!

Clubul a făcut a anunțat acest lucru la FRF, iar miercuri va veni o comisie de omologare a Stadionului Electrica, cu responsabilul Vasile Rad, secretarul general AJF Arad. Arena Electrica aparține Societății de Transport Public Timișoara și va putea fi utilizată de club gratuit, deoarece structura e a primăriei. La ”Dan Păltinișanu” chiria e de 5000 delei  plus TVA pe eveniment. De altfel, antrenamentele de refacere se fac deja acolo. Dacă Vasile Rad va da OK-ul, e posibil ca inclusiv meciul din acest sfârșit de săptămână cu Pandurii să se dispute acolo. Conducerea clubului nu a oferit un punct de vedere până la ora publicării articolului.

Deocamdată, conform anunțurilor de pe paginile de Facebook ale cluburilor, atât Ripensia, cât și ACS Poli joacă sâmbătă la ora 11 pe ”Dan Păltinișanu”. Ripensia într-adevăr va juca sâmbătă de la ora 11 cu Metaloglobus. ACS Poli, rămâne de văzut unde, în ce zi și la ce ora. Chiar dacă e vorba de alte stadioane, regulamentul FRF nu permite ca în aceeași competiție să fie meciuri la aceeași oră în același oraș.

 

(foto: prosport.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ